Nalle puh! yaay

Ser det här ut som julkalendrar till 5 tonåringar?!

Dom här köpte mamma till mig och mina bröder x) "dom andra var slut" jo visst.
Jag tog iaf Hello Kitty; Tycker synd om den som får my little pet shop av mina brorsor x)

Nerdpose

Såhär sitter jag när jag inte gör till mig för webcammen! Pluggar just trots att jag hde kunnat göra så mycket andra roligare saker vid datan. Är ledig imorn också så jag kan plugga hela natten, raise the roof!

Baka baka liten kaka

Har haft prao vecka nu hos farbror som är byggnadsingejör och eftersom att det är sista dagen imorn så bakade jag en kaka. Tog en lång timme och när kakan snart skulle vara färdig fick jag panik. Chokladen ville inte smälta som jag skulle ha på kakan och kakan var alldeles rinnig. Jag stod och försökte förtvivlat fixa till allting tills att jag bara gav upp och började hacka i kakan för att jag var så arg. Det slutade med att Calle höll i mig för att jag försökte hugga i kakan och vrålade att den var förstörd åt mamma som sa att den inte var det.

Ja, den blev nog kanske bra endå. Blev lite galen eftersom att jag var inställd på att den var förstörd och så kommer mamma och räddar alltihop. Inte den bästa reaktionen från mig kanske.. hehe.

2 dagar

Jag har röstat som en crazy fan girl så..

Får inte rösta nå mer nu :(

VAD!?!

Kan inte riktigt bita ihop med tänderna eftersom att snoddarna där emellan gör ont men whatever. på söndag får jag iaf en bit av tandställningen, och gör det ont nu med dom här snoddarna kan man ju tänka sig hur det blir sen...
Aja, om 3 år lr nått kommer jag att ha underbara tänder.. Suck it!

trafiks olycka nu - tändkräms model later!

sidenote-4 dagar till EMA's!

RSS 2.0